уторак, 4. август 2015.

Lekovite frekvencije





Informacije, narudžbine i kontakt:


tel. 00 381 63 170 89 91 whatsup i Viber
 
e-mail: macamax59@gmail.com 

skype: macamax2

  
Ovaj aparat je proizveden i dugo godina se koristi u svetu da vam omogući da isprobate nove tehnologije sa minimalnim neugodnostima i maksimalnim dobrobitima za vaše zdravlje. Aparat nije namenjen da zameni ili nadoknadi druge oblike konvencionalnih medicinskih lečenja.

Karakteristike aparata:



  • Visokoprofesionalno kućište.
  • Veoma jednostavno rukovanje.
  • Savremen ergonomski dizajn.
  • Potpuno programiran ciklus rada.
  • Visokokapacitetna baterija.
  • Zaštita od kratkog spoja.
  • Detekcija prekida strujnog kola.
  • Kvalitetna i pouzdana izrada.
  • Garancija 5 godina.
  • Nakon garancijskog perioda obezbeđen servis.

Tehničke karakteristike: 
  •  Napajanje baterija tipa 6F22 nazivnog napona  9 V
  •  Minimalna struja kroz elektrode  3,22 mA 
  •  Srednja struja kroz elektrode  4,36 mA (efektivno)
  •  Maksimalna struja kroz elektrode  5,46 mA 
  •  Maksimalan napon na elektrodama  9,7 V
  •  Nominalni napon na elektrodama  7,9 V (efektivno)
  •  Minimalni napon na elektrodama  5,5 V
  •  Vreme uspostavljanje radnog režima  2 s
  •  Frekvencija pulsiranja  30 000 Hz
  •  Dimenzije aparata  (25 x 60 x 100) mm
  •  Masa aparata  250 g
Kutija sadrži: 
  1. Aparat «EHO – Zapper»
  2. Kabl
  3. NČ elektrode
  4. Tehničko upustvo
  5. Baterija tip 6F22
  6. Gaza
  7. Knjiga elektronska



                                                Vise info 381631708991 Beograd


LEKOVITE FREKVENCIJE -ZIVI BOLJE ZIVI DUZE 

APARAT KOJI POMAŽE ZDRAVLJU

„EHO-Zapper“ je digitalni mikroprocesorski aparat, koji pri radu proizvodii visokofrekventne jednosmerno - pulsirajuće signale (struje) niskog naponskog inteziteta. Konstruisan je po principima 

Dr Clark i omogućava uništavanje patogena (parazita, gljivica, bakterija, virusa,…) u ljudskom organizmu, ne oštećujući na bilo koji način ljudske ćelije.

Kada su ovi patogeni organizmi eliminisani, moć ozdravljenja tela se u potpunosti oslobadja, vraćajući zdravlje u veoma kratkom vremenskom periodu. Zapper-om pročišćavate krv i limfne tečnosti, kanale glavnih organa, zidove creva i stomaka i centralni nervni sistem od patogena, što će značajno, tj. skoro odmah podići Vaš imuni sistem i Vaše telo će početi da leči samo sebe



APARAT KOJI POMAŽE ZDRAVLJU

Ma koliko dugu i zbunjujuću listu simptoma ima neka osoba, od hroničnog zamora do mentalnih problema, samo dva problema su u pitanju: 
u sebi ima patogene organizme  (parazite, gljivice, bakterije, viruse,...) i/ili zagadjivače (štetne supstance).

„EHO-Zapper“je digitalni mikroprocesorski aparat, koji pri radu proizvodi visokofrekventne jednosmerno - pulsirajuće signale (struje) niskog naponskog inteziteta. Konstruisan je po principima Dr Clark i omogućava uništavanje patogena (parazita, gljivica, bakterija, virusa,…) u ljudskom organizmu, ne oštećujući na bilo koji način ljudske ćelije.Kada su ovi patogeni organizmi eliminisani, moć ozdravljenja tela se u potpunosti oslobadja, vraćajući zdravlje u veoma kratkom vremenskom periodu. Zapper-om pročišćavate krv i limfne tečnosti, kanale glavnih organa, zidove creva i stomaka i centralni nervni sistem od patogena, što će značajno, tj. skoro odmah podići Vaš imuni sistem i Vaše telo će početi da leči samo sebe!



LEKOVITO  DEJSTVO  “EHO-ZAPPERA”

Eliminisanje patogena:

Svi živi organizmi imaju karakterističan frekventni opseg u kome emituju  neku vrstu svog električnog "potpisa" ili električnog "otiska". Viši organizmi imaju više frekvencije, a opseg im je širi. Frekventni opseg patogenih organizama je daleko ispod donjeg praga ljudskih frekvencija. Svi mikroorganizmi  i manji organizmi kad se izlože sopstvenoj frekvenciji koju emituje Zapper u roku od nekoliko minuta umiru. Kao što vidimo "poklapanje frekvencija" ili možemo reći nastanak "biološke rezonanse" je kobno za parazite.


Elektrificiranje krvi:


Crvene i bele stanice komuniciraju medjusobno električnim signalima, jer svaka ćelija u organizmu poseduje svoj električni naboj. Krvne stanice bolesnog čoveka se grupišu i skoro su nepomične, a vrlo su bitne za snabdevanje ćelija kiseonikom i  za imunitet. Delovanjem malih struja ove krvne stanice se jednostavno naelektriziraju i pokrenu, što blagotvorno utiče na rast imuniteta.  

Enegizacija organizma: 

Čovek poseduje i energetske meridijane, a oni se najviše koriste kod akupunkture, akupresure (refleksoterapije). Naime, električni signali  koji prolaze velikom brzinom ovim kanalima rade dvosmerno: daju indikaciju stanja pojedinog organa, ali se i delovanjem na pojedine tačke ti isti organi mogu stimulisati na bolji rad. Pošto se na rukama i stopalima nalaze završeci svih 'niti' ove 'energetske sabirnice', Zapper stimuliše sve naše organe s blagim električnim inpulsima !
Mi ljudi nemamo na stotine raznih bolesti i poremećaja. Imamo samo dve! Stvari koje se uvlače ili ušunjavaju u nas i toksine: neprirodne hemikalije koje nesvesno udišemo ili jedemo.
Živa stvorenja su i velika i mala: od crva koje možemo da vidimo, do mikroskopskih bakterija, virusa i gljivica. Nežive stvari su zagađivači u vazduhu, hrani, zubnom metalu i proizvodima za telo. Ako unesemo mnogo tih zagađivača, to slabi sposobnost tela da se otarasi tih živih napadača. I tako, postepeno, kako postajemo stariji ili bolesniji, napadači u telu izbijaju na vrh i preuzimaju vlast. Nemojte da se obeshrabrite ako imate lupus, cerebralnu paralizu, ili bilo koju bolest koja zvuči komplikovano. Svaka bolest je primer istog procesa.


Dobra vest je da naše telo može da povrati vlast tako što će te lupeže izbaciti napolje. Mi mu moramo pomoći tako što ćemo izbaciti zagađivače. Na sreću mi ne moramo da čitav posao obavimo sasvim sami, potrebno je jedino da pomognemo. Naše telo ima čudesnu moć da se samo pročisti. 
Svođenjem hroničnih bolesti na dva problema, to postaje izvodljivo. Loše zdravlje, čak i starenje, može se preokrenuti. Zdravlje se vraća i nagrađuje vas.

Sa novim elektronskim uvidom i tehnologijom, uključivanjem prekidača mi možemo da ubijemo parazite u nama. Veći izazov je da sprečimo ponovnu infekciju. Slično tome, zagađivači se mogu otkriti za samo nekoliko dana, što nam daje dovoljno vremena da se sudbina svakog bolesnika, čak obolelih i od smrtonosnih bolesti, preokrene pre nego što se dogodi tragedija.

Lako je ubiti vaše napadače Zapper-om i odgovarajućim travama. U vašoj je moći i da očistite sve plombe, proteze i drugo što imate u ustima. Zamena proizvoda za telo nezagađenim varijantama takođe nije nesavladiv zadatak. Čišćenje vaše okoline može biti kamen spoticanja. Ako ne možete da očistite vazduh koji udišete, vodu, tepihe, nameštaj – preselite se. Preselite se u zdraviji stan! . 


DR.HULDA CLARK

Ne slušajte one koji vas ubeđuju da se ništa ne može učiniti dok se ne zameni neki gen. Vaši geni su bili pouzdani milonima godina. Geni su najpouzdaniji od svih supstanci u vašem telu. Oni nisu lažni. Oni su samo ometeni u svom poslu. Njima zapovedaju metali i geni drugih vrsta. Geni parazita, bekterija i virusa. Oni ne bi bili tu da nije bilo zagađivača. Oni puštaju napadače u najstrožije čuvane kutke vašeg bića: vaše gene. Ali, sada možete da ih izbacite napolje i ponovo prisvojite svoju teritoriju. Nisu vam potrebni novi geni. Vama je naprosto potrebno da se vaši sopstveni geni vrate na posao, pod zapovedništvom vašeg sopstvenog tela i da rade za Vas.“  

STA  JE  EHO-ZAPPER?

To je digitalni mikroprocesorski aparat koji je konstruisan po principima DR. CLARK. Pri radu proizvodi visokofrekventne jednosmerno -pulsirajuce signale(STRUJE) niskog naponskog inteziteta i omogucava selektivno unistavanje patogena(parazita,bakterija,virusa i gljivica) u ljidskom organizmu ne ostecujuci na bilo koji nacin  ljudske celije.Takav signal koji preko adekvatnih bakarnih elektroda ili odgovarajucih narukvica dolazi u nas organizam ,poguban je za najsiri opseg patogena.
Danas na svetskom trzistu moze se pronaci relativno veliki broj razlicitih vrsta ZAPPERa kiji manje vise lice jedan na drugi,dok se na domacem trzistu,po kvalitetu i dizajnu izdvaja EHO-ZEPPER.

KAKO RADI?

Sviorganizmi emituju svoj karakteristicni opseg frekvencija.Sto su organizmi primitivniji,to je nizi njihov frekventni opseg.Visi organizmi  imaju vise frekvencije.a opseg im je siri.Primena jednosmerno pulsirajuce struje unutar opsega nekog organizma ga unistava.Mali (nizi) organizmi sa uskim frekventnim opsegom,nakon tretiranja ovim signalom,nestaju prilicno lako.Pozitivna naponska ofsetna frekvencija moze da ubije čitav spektar malih (nizih)organizama(parazit ,bakterija,virusa,gljivica i...)za samo sedam minuta.

ZASTO POZITIVAN NAPON?

Pozitivan napon,uspostavljenbili gde u telu ,privlaci negativno naelektrisane organizme.kao sto su bakterije.Pozitivan napon koji se formira na bakarnim elektrodama i koji se prenosi  u organizam ih privlaci .izbacujuci ih sa vrata ćelija gde su se usančile(vrata ćelije-zovu se provodni kanali).Vrata ćelija takođe mogu biti negativno naelektrisana,pa ih pozitivan napon stimulise,tako da izbace sve bakterije koje su zaglavljene u njima.

ZASTO 7 MINUTA ZAPPERISANJA?

Zbog sigurnostije odabran period izlozenosti struji koji je neophodan da se uniste svi paraziti,bakterije,virusi i gljivice u telu.Virusi i bakterije nestaju za 3 minute;pantljičare i metilji i obli crvi za 5 minuta;grinje za 7 minuta.Ne treba preskočiti ovo vreme,mada nisu primećeni losi efekti pri bilo kojoj duzini tretmana.

ZASTO TRI TRETMANA PO 7 MINUTA I PAUZA .IZMEĐU TRETMANA ,OD 20 MINUTA

U prvih 7 minuta ZAPPER eliminise sve parazite ,viruse i bakterije.Nakon toga treba napraviti pauzu od 20 minuta.Tokom tog vremena(U PAUZI),bakterije i virusi se oslobađaju iz umirujućih parazita i umesto njih počinju da napadaju vas .Drugi tretman ZAPPER-om eliminise oslobođene viruse i bakterije ,ali se ubrzo PONOVOpojavljuje nekoliko virusa .koji su inficirali neke od poslednjih bakterija.Ako propustite tretman.mogli biste dobiti prehladu,gusobolju ili nesto drugo.I opet ,virusi se oslobađaju sa umirujućih bakterija.Treći tretman eliminise i poslednje oslobođene viruse.

ZASTO   VIRUSI  UNUTAR  PARAZITA  NISU  UGINULI  PRILIKOM  PRVOG  TRETMANA?

Zato sto elektricitet putuje po SPOLJAŠNOSTI predmeta (efekat Faradijevog kaveza).Telo patogenog organizma štitilo je njihovu unutrašnjost.

POSTOJE LI NEDOSTUPNA MESTA U TELU ZA ZAPPER?

ZAPPER ne ubija zaštićene organizme ,kao što su oni koji bi mogli biti unutar vašeg želudca ili creva.Elektricitet putuje duž zida želudca ili creva ,ne kroz njihov sadržaj.Struja iz ZAPPER-a ne zalazi duboko u očne jabučice ili testise ili crevni sadržaj. Ona ne zalazi u vase žučne kamenove ili u žive ćelije gde latentno  boravi  virus herpesa ili u kojima gjivica kandida pruža svoje pipke.ALI AKO KORISTITE  ZAPPER  TRI PUTA DNEVNO TOKOM NEDELJU DANA I DUŽE  U NAJVEĆEM BROJU  SLUČAJEVA  MOŽETE ELIMINISATI I TE  STANOVNIKE.

Š TA JE SA PREŽIVELIM PARAZITIMA?

Unutrašnjost  žučnih kamenčića  može sadržati parazite koji  su nedostupni  tretmanu ZAPPER-om .Eliminišite taj izvor ponovne  infekcije tako što ćete  izbaciti te kamenčiće ČIŠĆENJEM JETRE.I ako na središte crevnog sadržaja če sto ne deluje električna struja ,što ostavlja crevne bakterije kao što su šigela,ešerihija koli i paraziti u određenoj fazi razvoja , ponekad ZAPPER  STERILIŠE SKORO SVE.To dovodi do znatnog stezanja stolice. Eliminišite preostale parazite  i bakterije jednom dozom (2 kafene kašičice)ekstra jake tinkture ljuske oraha.

ŠTA JE SA  DOBRIM  BAKTERIJAMA,jesu li one uništene ?

NE postoji način da se razlikuju -dobre i loše bakterije.Međutim .čak i dobre bakterije su loše ukoliko prođu kroz zid creva ,pa zato ZAPPER pogađa uglavnom -liše bakterije.Dobra vest je da se normalna stolica uspostavlja za dan dva.Očigledno ,dobrim bakterijama koristi da se ubiju loše.Domaći jogurt i kiselo mleko su posebno dobri da se ponovo uspostsvi crevna flora.

IMA LI  NUS  POJAVA?

Dosta je ljudi prvi dan osetilo lagane trnce u različitim delovima tela za vreme zapperisanja.Obično je to u delu tela gde  osećaju bol ili gde im je rečeno .od strane stručnog medicinskog osoblja .da imaju problem.Takođe ,prvi dan možete primetiti da ste pospani  i mrzovoljni ,i morate da se dobro naspavati.To je zbog velikog broja ,mrtvih parazita,bakterija i virusa u vašem krvotoku.Organizam će se pobrinuti sam za te ostatke  dok budete spavali. Pokušaj te da posle početne upotrebe ZAPPERA smanjite svoj svakodnevni stres.

SUGESTIJA  ZA  BRZO  UKLANJANJE OSTATAKA PARAZITA IZ KRVOTOKA:
Pijte 10 do 16 čaša (od 2dl)vode dnevno, između obroka.Možete uzeti neki mineralni preparat ili kalcijum.Poželjno je čišćenje creva jednom dnevno (korišćenjem gorke soli)

DA  LI TO  ŠTETNO  DELUJE  NA  VAS  ?

NE! Ovi tretmani  ne izazivaju  bilo kakve promene u krvnom pritisku ,mentalnoj budnosti  ili telesnoj temperaturi.Oni nikada nisu proizveli bol , mada relativno brzo mogu prekinuti bol.

NE KORISTITE ZAPPER AKO STE TRUDNI ILI IMATE PEJSMEJKER! Te okolnosti nisu ispitane . NE eksperimentišite! ZAPPER je isproban  čak ina deci mlađoj od 8 meseci bez ikakvih primatnih posledica. 
   
Zašto prati elektrode pre svakog tretmana?
Ako imate bakarne elektrode treba ih prati pre svakog tretmana da bi se obezbedila adekvatna provodnost. Elektrode ne treba tretirati nikakvim premazima ili zaštitama jer gube svojstvo provodnosti.

Na koje sve načine se može koristiti Zapper?
Držanjem  elektroda šakama (crvena u desnu ruku, crna u levu).
Jedna elektroda ispod miške, druga u suprotnu ruku, pa menjati.
Jedna elektroda na preponu (poklopiti rukom), druga u suprotnu ruku, pa menjati.
Jedna elektroda ispod kolena, druga u suprotnu ruku, pa menjati.
Napuniti kadu vodom, sipati morsku so, potopiti se, drzati obe elektrode rukama izvan vode, ili samo jednu izvan vode, a drugu u vodi, pa menjati.
Naliti u dva lavora vodu, stvaiti po kašikicu morske soli, u svaki staviti po jednu nogu i jednu elektrodu.
Voditi računa da se aparat ne pokvasi!!!


EHO ZAPPEROM PROCISCAVATE 
      KRV LIMFNE TECNOSTI,KANALE GLAVNIH ORGANA,ZIDOVE CREVA STOMAKA I CENTRALNI NERVNI SISTEM  ,STO CE ZNACAJNO SKORO ODMAH PODICI VAS IMUNI SISTEM. KADA SE PATOGENI ELIMINISU MOC OZDRAVLJENJA TELA SE U POTPUNOSTI OSLOBADA,VRACAJUCI ZDRAVLJE U VEOMA KRATKOM VREMENSKOM PERIODU.ZASTO JE EHO-ZAPPER NAJBOLJI .ZATO STO JEDINI KONSTANTNO MERI  JACINU I NESMETAN PROTOK STRUJE,U SVAKOJ PERIODI OD 33 MIKROSEKUNDE MERI STRUJU.AKO NESTO NIJE U REDUTJ.AKO JE DOSLO DO KRATKOG SPOJA.DO SLABE PROVODNOSTI ILI DO BILO KAKVOG PREKIDA TRETMANA ,PREKIDA KABLA-OSLABLJENA BATERIJA-NEDOVOLJNA VLAZNOST KOZE-DETEKTIJE BILO KOJU NEPRAVILNOST SVETLOSNIM I ZVUCNIM SIGNALOM.

ZASTO JE OVAJ UREDJAJ POSEBAN

Frekventno Rezonantna TerapijA-eho-zapper u sebi kombinuje parametre DR.CLARK -DR.RAJF I tens tehnologija osigurava vrlo precizne frekvencije,mikrokontrolor kontrolise sve parametre i u slucaju bilo kojih odstupanja nece raditi.

EHO-ZAPPER -pomaze kod slede cih obolenja :artitis,infekcije urinarnog trakta ,cistitis problemi sa prostatom,zapalenje slepog  creva  cir na zeludcu ,ginekoloski problemi ,sindrom meno pauze, Kronova bolest,Dijabetes,herpes,groznica,Grip, alergije (sve) ,Astma,Bronhitis,Kasalj,Gusobolj,Glavobolja, migrene,problemi sa kozom,osip.koprivnjaca,akne,Psorijaza,ekcemi,Bradavice, skleroza ,misicna distrofija,visok krvni pritisak,glaukom zapalenje uha,zujanje u usima,zavisnost od hrane i alkohola,depresija,sizofrenija ,autizam,alchajmerova bolest,demencije,ciste ,tumori,kanceri ,sida i hiv.DR.HILDA CLARK.
Ovaj aparat je proizveden i dugo godina se koristi u svetu da vam omogući da isprobate nove tehnologije sa minimalnim neugodnostima i maksimalnim dobrobitima za vaše zdravlje. Aparat nije namenjen da zameni ili nadoknadi druge oblike konvencionalnih medicinskih lečenja.
Karakteristike aparata:

  • Visokoprofesionalno kućište.
  • Veoma jednostavno rukovanje.
  • Savremen ergonomski dizajn.
  • Potpuno programiran ciklus rada.
  • Visokokapacitetna baterija.
  • Zaštita od kratkog spoja.
  • Detekcija prekida strujnog kola.
  • Kvalitetna i pouzdana izrada.
  • Garancija 5 godina.
  • Nakon garancijskog perioda obezbeđen servis.

Tehničke karakteristike: 
  •  Napajanje baterija tipa 6F22 nazivnog napona  9 V
  •  Minimalna struja kroz elektrode  3,22 mA 
  •  Srednja struja kroz elektrode  4,36 mA (efektivno)
  •  Maksimalna struja kroz elektrode  5,46 mA 
  •  Maksimalan napon na elektrodama  9,7 V
  •  Nominalni napon na elektrodama  7,9 V (efektivno)
  •  Minimalni napon na elektrodama  5,5 V
  •  Vreme uspostavljanje radnog režima  2 s
  •  Frekvencija pulsiranja  30 000 Hz
  •  Dimenzije aparata  (25 x 60 x 100) mm
  •  Masa aparata  250 g
Kutija sadrži: 
  1. Aparat «EHO – Zapper»
  2. Kabl
  3. NČ elektrode
  4. Tehničko upustvo
  5. Baterija tip 6F22
  6. Gaza
  7. Knjiga
ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Ma koliko duga i zbunjujucu listu simtoma ima neka osoba ,od hronicnog zamora ili neplodnosti do mentalnih problema ,SAMO DVA PROBLEMA SU U PITANJU :U sebi ima PARAZITE I /ILI ZAGADJIVACE(stetne materije.


ZATO JE RESENJE ZA DOBRO ZDRAVLJE OCIGLEDNO:

Problem:

Paraziti

Zagadjivaci

Najednostavniji tretman :

Elektronsko lecenje Eho-Zapper i lecenje biljem i biododacima ishrani i antiparazitnim programom drHylde Clark (tinktura od oraha -kapsule ili caj od pelina -kapsule ili caj klincica)

PRIRODOM DO ZDRAVLJA I LEPOTE

KAKO SE RAZBOLJEVAMO ?

SVE BOLESTI NASTAJU IZ DVA UZROKA ,

Zbog parazita i zagadjivaca!  



Samo dva uzroka! To je ono sto pojednostavljuje sliku da bi vam 

omogucilo da se izlecite.

Ucili su nas da smo za bolesti u velikoj meri krivi mi sami !To je zato sto smo zakacili virus ,nismo jeli ono sto bi trebalo ,sirovo voce i povrce i vitamine ,ili nismo radili ono sto bi trebalo,na primer dobro se obukli , fizicki se kretali ili isli na spavanje na vreme.Na neki nacin to je nasa sopstvena krivica ili smo radili nesto sto nije trebalo,ili nismo radili nesto sto je trebalo. Kad se ne moze pronaci apsolutno nista pogresno kod nas ,onda nam kazu da je to genetski !Istinski nasledne bolesti su veoma retke .Nasi geni su milionima godina evoulirali da bi proizveli zdrave ljude .A ne mutiraju geni tokom zivota vasom krivicom .Pravi krivci su zagadjivaci ,za koje se zna da izazivaju mutacije.


Nisu ni paraziti ni zagadjivaci u vama vasa greska .Zapamtite da svi ljudi oko nas rade iste stvari ili ne rade iste stvari ,pa cak imaju i zajednicke gene kao i mi ,a nemaju nase bolesti. Danasnja shvatanja koja uzrocnicima bolesti proglasavaju nasa dela ili nase gene naprosto nisu logicna.
i do danas su izgledala logicna .Predpostavimo da su komarci ili buve ujeli 1000. ljudi , ato se uvek desavalo na nekom drugom mestu , a vi koristite mesto i sistem posledica da biste dijagnostikovali probleme , mogli biste za njih postaviti na hiljade dijagnoza ,ukljucujuci i defektne gene. Da li bi nas mogli ubediti da prihvatite zamenu gena da biste izlecili vas crveni otok koji vas svrbi.Novi gen bi mogao biti gen za proizvodnju antihistamina ,tako da otok ne postane veliki ,crven i vruc,ili bi se pretvorio u krastu.Potrebno je jedino da resite svoje sopstvene probleme . Posto ste otkrili vase parazitske uljeze koji se kriju u vasem telu ,mozete da ih ubijete elektronskim putem -EHO-ZAPPER-om . A posto ste indentifikovali zagadjivace koji su se ugnjezdili u vasem telu ,mozete da prestanete da ih jedete ,udisete i stavljate na sebe.Used toga ce vase telo poceti da leci samo sebe isto tako sigurno kao sto je sigurno da ce ujed komarca proci.


 Neka izlecenja ce biti brza a neka spora. 


Ljudi ne shvataju sta je izlecenje.Ono je mnogo brze kod mladjih osoba. Ali brzo ili sporo ,vi znate da je pocelo .Bice to prilicno uzbudljiva avantura da posmatrate kako vam simptomi nestaju i vi postajete snazniji.

KAKO DA SE LECIMO?

VASE TELO JE POKUSAVALO DA SE OTARASI SVOJIH PARAZITA I ZGADJIVACA CITAVOG ZIVOTA ! 


 Ono je imalo svoje nacine .Stvorilo je kamenove,sluzava lucenja,samo je    nacinilo otpade za otrove.To su bile dobre taktike ,ali sada naravno one  nisu neophodne .Hocete li pomoci svome telu da se oslobodi tih naslaga i  ponovo se ocisti!Ciscenje vase jetre je najmocniji nacin da pomognete vasem telu da   se samo izleci nakon sto ga paraziti napuste.  Ima na hiljade komadica smeca nakupljenih u zucnim kanalima jetre .Oni ce se pretvoriti u kamenove u svom nastojanju da vase telo ociste od olova,kadmijuma,zive i drugih  nerastvorljivih zagadjivaca.Vi mozete pomoci bubrezima da sve to izbace. U roku od nekoliko dana ,ne nedelja ili meseci ,mozete da osetite lekovite efekte toga sto ste   ocistili zucne kamenove i bubrezne kamenove iz vaseg tela .Ali postoje kilometri   zucnih kanala (50.000 zucnih kanala )u jetri Recepti od trava koji to cine koriste se   stalno iznova dok se sve to smece ne ukloni za to moze biti potrebno nekoliko godina ali sa green world proizvodima i eho -zapperom ide  brze.Svejedno vi ste opet    ozdravili,To znaci da su vasi bolovi ili nestali ili se znatno smanjili.Vasi organi  funkcionisu bolje .Imate novi osecaj dobrobiti Vasa energija se digla.Vasa zelja da  zivite i postignete nesto se vratila.Organi koji su bili toliko osteceni da nasi jednostavni metodi ne mogu da ih oprave ,mogu se leciti svremenom hirurgijom.Primeri su  katarakte ,cukljevi i stari oziljci.           

UBIJANJE PARAZITA ZAPPEROM,UKLANJANJE ZAGADJIVACA I CISCENJA ZUCNIH I BUBREZNIH KAMENOVA IZ VASEG TELA JE MOCNA KOMBINACIJA ZA LECENJE.ONA JE TOLIKO MOCNA DA MOZE DA OD VAS NACINI NOVOG COVEKA ZA POLA GODINE.

PUT KA DOBROBITI 

Da rezimiramo:

Mi imamo samo dva problema :PARAZITE I ZAGADJIVACE


NASA TELA SU POKUSAVALA DA IH SE OTARASI STVARAJUCI KAMENOVE ,SLUZAVE IZLUCINE,STVARAJUCI OTOKE.

NA KARAJU ,DOSLO JE DO ODREDJENIH TRAJNIH OSTECENJA .


Mi slabimo!

Nasa strategija da sve to ponistimo:

Prvo:ubicemo sve parazite ,bakterije ,viruse i gljivice Zapper-om
Drugo:uklonicemo otrovne plesni,metale i hemikalije iz nase hrane i proizvoda za telo.
Trece:ocisticemo i isprati sve kamenove ,izlucnine,i otpad koji se vec nagomilao i koji ometa lecenje.
Cetvrto:upotrebicemo trave I Green World proizvode i posebne faktore ishrane da bi smo ubrzali lecenje ,pazece veoma da pri tome koristimo ciste proizvode .Na kraju za popravke koje su van nasih moci,potrazicemo pomoc medicinskog strucnjaka.



EHO-ZAPPER U KOMBINACIJI SA BILJNOM MEŠAVINOM I  PROIZVODIMA LIFEPHARM SE POKAZAO USPEŠAN KOD MNOGIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA ČAK I KANCERA SIDE I HIV-a.Šaljemo poštom-pouzećem-Srbija  
Viber Watshup 38163170 89 91 Beograd!





PRECISCAVA VODU HRANU I TELO MOCNA WELNESS KOMBINACIJA SA EHO -ZAPPEROM 

Eho-zapikator i hrana 
DEJSTVO NA HRANU


Menja se polarizacija hrane ka severu, hrana je svežija i zdravija.



Menja se ugao svetlosti koja prolazi kroz svaki molekul hrane na levo, ukoliko je amino kiselina zapikovana. D-amino kiseline se na ovaj način menjaju u l-amino kiseline. Zapamtite, telo sadrži d-amino kiseline kao alergene, ono samo koristi l-amino kiseline. Na ovaj način, hrana je unapređena, manje je alergenska, pre nego što je jedete. Naravno, do promena može doći nakon što hranu pojedete. Ona se može vratiti u d-formu u južnoj zoni. 



Ne samo da će PCBs, azbest i benzen biti uništeni, već i mnoštvo toksičnih molekula. Uništavanje hemije zappikovanjem je nov način i još uvek ne postoje odgovori na sva pitanja, kao i kod svakog fenomena. Najvažnije je da ne uništava vitamine i ne menja hranu na nepoznat način.



Može da uništi: jaja parazita i faze, bakterije i viruse, toksine koji se nalaze u mlečnim proizvodima i mesu, hemijske zagađivače: phloripzin (poguban za hipofizu) i phenol (poguban za timus), gallic kiselinu (okidač za najmanje 40 virusa), chlorogenic kiselinu (pogubna za hipotalamus), D-phenylalanine (maligni melanom), D-manitol (abnormalne molekule šećera koji napadaju pluća i kanale) i spore od kvasca. 



Benzen oksidiše do fenola, u najmanju ruku u tragovima. PCB nestaju ili se menjaju, što je važan korak jer antigeni nestaju. Konačno, hrana je boljeg ukusa.














EHO-Zappicator i TELO


DEJSTVO NA TELO



Od izuzetnog je značaja to što zapikovanjem bezbedno možemo se oslobodimo mnogih zdravstvenih problema. Zapper je efikasan za delove tela gde je dobra prokrvljenost, gde postoji dobar protok krvi. Ali šta sa oblastima koje su slabo snabdevene krvlju? Zappicatorom možemo da delujemo na delove tela gde je loša cirkulacija ili je skoro nema. 



Ovo uključuje: sadržaj digestivnog trakta, mukozne površine pluća i sinusa, desni, vilične kosti i zube (gde postoje infekcije godinama zbog malog protoka krvi), kožne bolesti, ciste, kandida, paraziti u oku, bolovi u ledjima, ramenima, slabost ekstremiteta, reumatoidni artrit , glavobolje (migrena) i svi ostali delovi tela gde osećamo bol ili mamo problem.



"Eho-Zapper" + "Eho-Zappicator" = Wellness System


Ovom kombinacijom ste opremljeni da se pozabavite bilo kojim zdravstvenim problemom u vašem organizmu. Nije u sukobu sa bilo kojim drugim tretmanom ili terapijom koju želite da primenite.



Od izuzetnog je značaja to što zapikovanjem bezbedno možemo se oslobodimo mnogih zdravstvenih problema. Zapper je efikasan za delove tela gde je dobra prokrvljenost, gde postoji dobar protok krvi. Ali šta sa oblastima koje su slabo snabdevene krvlju? Zappicatorom možemo da delujemo na delove tela gde je loša cirkulacija ili je skoro nema. 



Ovo uključuje: sadržaj digestivnog trakta, mukozne površine pluća i sinusa, desni, vilične kosti i zube (gde postoje infekcije godinama zbog malog protoka krvi), kožne bolesti, ciste, kandida, paraziti u oku, bolovi u ledjima, ramenima, slabost ekstremiteta, reumatoidni artrit , glavobolje (migrena) i svi ostali delovi tela gde osećamo bol ili mamo problem.



"Eho-Zapper" + "Eho-Zappicator" = Wellness System


Ovom kombinacijom ste opremljeni da se pozabavite bilo kojim zdravstvenim problemom u vašem organizmu. Nije u sukobu sa bilo kojim drugim tretmanom ili terapijom koju želite da primenite




  Porucivanje telefonom Viber Watshup 381631708991 Beograd








PORUCIVANJE  381631708991 Beograd

PRIRODOM DO ZDRAVLJA    ZDRAVLJE I USPEH Klikni 

Pridruzi se i osnazi  zdravlje svoje porodice 








http://mylifepharm.com/macamax  ZDRAVLJE I USPEH -KLIKNITE  -BUDITE  ZDRAVI -ONLINE KUPOVINA I REGISTRACIJA i ostvarite popuste !
Vise info http://bit.ly/lamininmacamax 
http://lifepharm.com   Za zdraviji i srecniji zivot!

Нема коментара:

Постави коментар

Lekovite frekvencije

Informacije , narud žbine i kontakt: tel. 0 0 381 63 170 89 91 whatsup i Viber   e-mail: macamax59@gmail.com  skype: ...